Nytt år typ

NEW YEARS EVE

 

31 december.

Sitter på samma plats, samma tid en annan dag med en person mer. Jens sover fortfarande

Idag är det nyårs afton sägs det, stämmningen är på topp med lite annorlunda mot hemma.

 

Jag och Jens drog till Crown i går medans Jarre kastade in handduken pga värmen tidigt.

Inte så mycket att snacka om vad som hände på Crown igår. Förutom 2 händer som kostade mig 4 tennisracket, min bil och min blivande flickvän.

Blinds 2.3 dollar, höjer till 19 med AK i klöver, får 1 syn. Floppen visar 7,8 10 klöver, dubbelcheck. Turn visar ruter 4. Bet, raise, call. River kommer klöver 2 och vi blir all in med ca 300 dollar var.  Jag ser min stack stiga tills han visar 9J i klöver. FLOPPAD FÄRGSTEGE J  ha ha. Bad beat?

 

4 händer senare. Höjer till 19 dollar med JJ, 1 syn. Flopp. AJA, ALL in, en syn som viker upp A9, turn blank, river 9. Bad beat? Tuuung sittning.

Ha det gott.

JJJ


Där under nånstans långt ifrån Vallonen

Aussie Aussie Aussie!

Nu har det gått 4 dagar sen vi kom hit och allt har vart underbart.

Inte helt otippat tillbringat ett antal timmar på crown sen vi kom, rumlat hem mellan klockan 03-08 på mornarna i olika omgångar så vi fattar inte riktigt vad som är dag och natt J

Igår bokade vi resa upp mot Whit Sundays och stora barrier revet och drar den 2a januari, nyår firar vi i Melbourne och har köpt biljetter till en fest som beräknas ta 2000 personer. LIKE!

 

Alla andra dagar  har vi spenderat på stranden tillsammans med Johannes och hans tjej Veronica, idag (onsdag) har jag vart och klippt mig och sitter nu på ett café och väntar på att dom ska kliva ur nattmössan och komma ner för vidare äventyr mot stranden. Idag sägs det vara ca 33 grader och vad passar bättre än att tillbringa några timmar på stranden med lite KUL2, btw så är det pay-day på kul2 idag, jag är den som får casha ut till Moa22 och Jarre008.

 

Har inte brytt mig om att använda internet så rapporter från down under kan komma lite när som ;)

 

Ha det.

 

Här är mitt Aussienummer om nån vill höra av sig :  +61416799434


Aussietrip 2009-2010

Nu börjar det närma sig igen, flyr denna kalla och snöiga årstid till varmare breddgrader. AUSTRALIEN!
Denna gång med Moa22 och Jarre007. Drar julafton och kommer hem runt den 9:e februari igen :-)

Kommer att landa i Melbourne den 26:e och stannar över nyår där och planerar att rese upp mot Brisbane och därifrån röra oss söderut med eventuella stopp vid Barriärrevet, Whit Sundays, Byron Bay och Surfers Paradise och planerar att vara tillbaka i Melbourne den 18e januari för 2 veckors AustralienOpen :)




RSS 2.0