SUCK

Inte mycke som är positivt nu.

Förlorade mot Israel igår med 2-1, jag vann min match men torskade i dubbeln

Förlorade även idag mot Italien med 2-1 där ja också vann min match men torsk i dubbeln.

Så nu blir det placeringsmatch 7-8 mot Japan på fredag, då jävlar!

Allt annat är kasst här, det regnar, maten är skit och brudarna tråkiga!



Blåsta av banan!

Fan va dåligt det går för mig när det blir matchspel. Spelar inte alls bra. Träningarna går hur bra som helst och spelar fantastisk tennis. Men matcher, fyyyyyyyyyyy!

Anders vs Jamie 5-7 0-6 (en match där anders spelade fantastikt bra i första set och skakade Jamie rejät)

Johan vs Pete Norfuck 2-6 0-6 ( stor,stark grizzlybjörn på andra sidan nätet som gjorde mig sämre än jag va)

Johan/Christer vs Andrew/Jamie 4-6 2-6 ( en helt ok dubbel)

I morgon möter vi Israel där vi har en rätt stor chans om vi spelar bra. Hoppas bara att det släpper för min egen del. Dubbeln idag kändes ändå helt ok och börjar hitta tillbaka till mitt spel igen.


Invigning och lottning


Nu är Invacare World Team Cup invigt och lottat.

Vi hamnade i samma pool som:
- Italien
- Israel
- England

I andra gruppen:
- USA
- Holland
- Japan
- Canada

Vi börjar mot England som är tuffast motstånd i morgon.


Lördag i Nottingham

Nu är snart denna vecka äntligen slut, torkskade även dubbeln med 61 64. :(
Fanns några svenska framgångar denna vecka iallafall, Stefan kom till semifinall och slogs där ut av Singo Knuieda med siffrorna 62 60. Dan Wallin lyckades vinna second draw och Anders Hård vann quad maindraw consulation, en stark insats av alla dom svenskarna. Bara jag som va kall denna vecka.

Nu sitter jag på rummet och har nyss beställt lite roomservice(bara en panini) sen ska vi ut och kolla Nottingham i kväll/natt och äta en ordentlig middag för denna veckas mat har vart bedrövlig!

I morgon kommer ToniG, Nicke och Christer och förgyller det svenska laget inför World Team Cup med invigning och spel måndag-söndag.

Vi är 8 stycken lag och det spelas polspel med 4 seedade lag där 1-2 äe i olika grupper, 3-4, 5-6, 7-8 i varsina grupper så det blir 3 gruppsspelsmacther 2 singelmatcher och 1 debbel mot varje land i gruppen och sedan crossover spel mot den andra gruppen för semifinaler samt spel om 5-6 och 7-8 plats.

Hej hej

FAAAN

FÖRSLUST

ÅRKAR INTE MER
6-4 6-1
SKIT TENNIS
VINDJÄVAR
HUR KAN MAN SPELA SÅ DÅLIGT NÄR DET VÄL GÄLLER?
SLÅ PÅ BOLLJÄVELN


Dubbel i morgon, tuff match mot Hunter/Laphtorn.

Mycke träning inför nästa veckas World Team Cup.








England!

Puhu, Nu är man äntligen i England efter en lång resa, det tog 13 timmar att ta sig från dörr till dörr, (Belgien-Nottingham) med alla flighter, transporter och förseningar. Det är tisdag idag och turerningen började igår. Har tagit en rejäl sovmorgon idag, när klockan ringde kl 9 regnadet det ute och jag gick och la mig igen och kollade lite vänner och O.C som engelsk TV hade att erbjuda.

För min del börjar turerningen imorgon, har en tuff lottning denna vecka och det kommer att bli svårspelat med vind och utomhusspel mot förra veckans inomhusspel. Är 4e seedad och känner lite press på mig att jag måste prestera men samtidigt har jag inga poäng att försvara från förra året så... Kan bara säga att denna turnering kan gå HUR SOM HELST.!

Anders torskade tyvärr igår mot Andrew Laphtorn i en tuff match där han förlorade första setet med 6-2 och hade 5-2 ledning i andra och spelade bra men "Laphie" lyckades kallt vända underläget till 7-5 vinst. Surt sa räven om röven.

Dan Wallin vann sin match enkelt mot nått blåbär med 61 60

Nu ska jag och Anders röra oss ut mot Nottingham tenniscentre och kika Dan vsFransesco, Peter vsTom Eglebrink och Stefan vs Lachen Maschdi . Samt att försöka få loss en träningsbana om det går. Finns mycke banor här men bara 6 inomhus och det är det som gäller i dag när det regnar :( Totalt 18 hardcourt banor, 8 gräs och 8 inomhus banor finns på denna anläggning så det är rätt stort.

Lite massage står också på dagens schema.


Bye


Forlust, torsk, servehelvete!

Detta va en lycklig saga utan lyckligt slut

Forlust mot David Wagner i finalen med 6-1 6-4 dar jag spelade SKIT, holl mitt forsta servegame sen fick jag inget mer.
Han spelade faktiskt bra och avgjorde alla mina daliga servreturer och jag hade ingenting att satta emot.
I andra set sa brot han min serve i forsta gamet, jag brot tillbaka sen holl vi vara servar fram till 5-4 da han breakde mig enkelt pga av mina *piiiiiiiiiiip* servar. Tragiskt att det ska bli sa har just pa finaldagen nar jag har servat OK hela veckan.

Hade en bra uppvarmning med Stefan sa allt kandes kanon, till och med da servade jag bra.

Ja ja, inte sa mycke mer att saga om den matchen forutom att ja helst vill glomma den.

Nya tag nasta vecka i Nottingham, flyger tidigt i morgonbitti och hoppas pa ett traningspass imorgon eftermiddag.

Tack for mig denna vecka.

Johan

Torsk i dubbeln :(

Jaha, dubbelforslust 6-3 7-6, en jatte konstig match. Vi lag under med 5-0 i forsta och hamtade upp till 5-3 som sedan blev 6-3, i 2a set lag vi under med 5-2 och hamtade upp tiill 5-5 och sedan torsk i tiebreak med 7-5. Det va svarspelat for min del och Anders spelade valdigt bra, 80 % av bollarna spelade dom pa honom och det va svart for mig att hitta en bra rytm i  mitt spel och blev alldeles for passiv nar val bollen kom. En OK insats trots och siktar vidare mot nasta veckas dubbel i BrittishOpen.


Singelfinal i morgon kl 14.30


Heipa

Fredag

Jag lyckades vinna min semifinal mot Brian Barten med 6-1 6-3 efter ha spelat ett felfritt forsta sett, bra returer och bra servar. I andra sett ledde jag med 3-0 och borjade slappna av vilket jag har sagt till mig sjalv att ALDRIG gora, men sa blev fallet och han fick nagra enkla game men lyckades styra upp mitt spel och knyta ihop sacken.

Nu i eftermiddag 14.30 ar det dubbel final mot Brian Barten och David Wagner. Ska bli intressant och det kommer att bli en tuff match.

Nu ska jag ta lite massage och sedan ata lite lunch.

C ya


Dubbel vinst

Jag och Anders lyckades vinna varan semifinal i dubbel mec 6-0 7-5 efter ha spelat bra i forsta set och satt nastan och sov i andra :(


Vi moter iallafall David Wagner och Brian Barten USA i final.

Nu blir det att aka tillbaka till hotellet och kanske ta ett dopp i poolen.

Ny dag! Tors-dag!

Vann dubbeln enkelt med 6-0 6-0 igar och moter (2) tva stycken Fransman i semifinal idag, ska nog ocksa bli en hyffsad latt match. Ett traningspass snart vantar och sedan dubbel kl 14.00.

I natt ja gromde nagot ja aldrig dromt forut, Sa javla skumma drommar har ja haft de senaste dagarna, allt fran miljonvinster pa casino i Australien (dar jag har slarvat bort 500 k i fyllan) till en tant som gar ikladd rosa klader yrande pa 66an vid brandbo. Helt slut nar jag vaknat. Och i mose vaknade jag av att min Finska rumskamrat Taneli Tennhunen nyser 6 ggr i rad inom loppet av 2 sekunder lat det som.



(Linda, jag har inte bestamt mig en, men det ar tva alternativ som finns kvar nu ) *s*


Later

VINST

Hej igen.

Lyckades vinna mot Anders med 6-3 6-2. Han spelade faktiskt rikigt bra den har dagen. Dom 6 forsta gamen fram till 3-3 va oerhort jamna men lyckades vinna dom viktiga bollarna. Sedan rullade det pa bra, servade val OK men inte battre. Har stoppat i nya senor i spaden, en hybridblanding a X-one och en spinn sena som jag gillade valdigt bra och kommer att fortsatta att spela med den (kanske inte sager er speciellt mycket) :-)

Snart dubbel.

Pasta till lunch

Nyss haft massage igen

Solen skiner

Hej da!

Belgian Open 2009

Back on track!


Nu sitter jag i Belgien och väntar pa att spela min första match i denna turnering, àr andra seedad och hade BYE i första omgangen. Moter Anders Hard SWE om ca 1 timme. Nyss fatt en fantastisk massage :)

Annars har jag en ganska bra lottning fram till finalen om jag lyckas ta mig hela vagen. Det ar aldrig latt men ska absolut gora mitt basta. Vädret är bra men dom varnar för ragn i slutet av veckan.

I dubbeln är jag och Anders andra seedade och möter ett brödgäng i första omgangen som borde bli en enkel match.

Ska ga och forbereda mig infor matchen. Ska försöka halla bloggen uppdaterad under mina närmaste 3 veckor, har dock ingen egen dator med mig men jag ska göra sa gatt jag kan.

Mer info om turneringen finns pa. www.belgianopen.org



Johan

RSS 2.0