Tisdags tisda!

 

Pip pip pip pip, 06.30 UPPSTIGNING.

 

Ännu en tidig morgon dock medveten denna gång. Tidigt träningpass kl 08.00. Solen hade precis gått upp och det va lagom skönt i luften. Träningen gick bra och bollade lite samt körde några tiebreak med Anders.


Efter träningen åkte vi tillbaka med våran värsting bil vi hade hyrt. En liten vit Nissan :)

Tillbaka på hotellet mötte vi Nicke som va på väg till frukosten.

 

Klockan 10.00 åkte vi iväg mot sydligare breddgrader. Miami beach va målet. Vi åka igenom Fort Lauderdale och sedan söderut via kustvägen. Hade tyvärr ingen GPS så vi litade på våra kunskaper på att läsa en inte allt för invecklad karta. Kom till Miami men hittade ingen strand. Fortsatte ett bra tag till tills vi stannade jämte en bil vid ett rödlyse och frågade vart South Beach låg och som svar fick vi att vi hade åkte för långt. Snabb vändning och i full fart tillbaka lyckades vi lokalisera oss till Miami och south Beach, väl där va vi hungriga och hamnade på ett schysst lunchställe där det beställdes Buffalo Chicken Wings till förrätt samt pasta till lunch. MUMS.

 

Sedan en en liten promenad på stranden.


Väl tillbaka på hotellet hamnade jag vid poolen i 1 timme och Nicke och Dan drog iväg och tränade. Andy somnade nog :)

 

Lottningen är gjord, inte den bästa lottningen, dock kan det bli bra matcher. Möter vinnaren mellan Kevin Whalen (USA) och Greg Hastelrok (USA)i första omgången eftersom jag är 4:e seedad och har bye. Det är en match jag borde vinna och om jag gör det möter jag vinnaren av Andy Lapthorn (ENG) och Antionia Raffaele (ITA) där det blir tuffare. Har slagit båda 2 och har även fått stryk. Vågar inte speculera nått i hur det kommer gå utan tar en match i taget.

 

Nu blir det lite solsidan på svtplay och en tidig kväll.

 

Steve-O kommer ikväll och förgyller sin frånvaro.

 

Tjaaaaaao!

träningsbanan 07.45    Nissan :)                       Nicke/Johan
  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0